Werken bij

Werken bij Meer Primair

Ben jij een onderwijstopper in de dop? Of heb je al jarenlange ervaring in ons mooie vak? Vind je het fijn om verder te leren en jezelf te professionaliseren? Kom werken bij Meer Primair en laat jouw kennis en talent écht van meerwaarde zijn.
 
De zeventien basisscholen van Meer Primair met in totaal circa 5100 leerlingen vind je in Abbenes, Buitenkaag, Badhoevedorp en Hoofddorp. Iedere school staat voor een eigen onderwijsconcept. Er is altijd een Meer Primair-school die bij jou past.
 
Solliciteren op een functie
Ben jij een bevoegd leraar of andere onderwijsprofessional? Bekijk dan hier een actueel overzicht van alle vacatures waarop je direct kunt solliciteren. Zit er geen functie voor jou tussen, neem dan contact met ons op voor mogelijkheden of stuur ons een open sollicitatie.
 
Naast de vacatures bieden wij ook (leer)werkplekken aan voor:
 
LIO-ers
Meer Primair investeert in de toekomst. We hebben op verschillende scholen opleidingsplekken. Ben jij een Leerkracht in Opleiding (LIO)? Dan maken we graag kennis met jou. Ook een betaalde plek is bespreekbaar. Neem contact met ons op, we zetten de koffie of thee alvast klaar.
 
Zij-instromers
Heb je belangstelling voor het basisonderwijs, en heb je een hbo- of wo-diploma op zak? Dan mag je na een geschiktheidsassessment de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) via het zogeheten zij-instroomtraject volgen. Je combineert leren en werken en mag direct voor de groep staan. Dit traject geeft je de kans om binnen 2 jaar je lesbevoegdheid te halen én je krijgt direct betaald. Meer informatie over hoe dit traject eruitziet, welke eisen er worden gesteld en aanmelding lopen via het platform ikwordleerkracht.nl

Ook bieden wij de mogelijkheid om als zij-instromer met een ondersteunende functie te starten. Meer Primair werkt hiervoor nauw samen met kinderopvangorganisatie SKH. Samen bieden wij een unieke mogelijkheid voor een werkplek in combinatie met de opleiding Professional Kind en Educatie (mbo-niveau 4) voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker en onderwijsassistent. Heb je de opleiding afgerond, dan kun je aan de slag in een combinatiefunctie: je werkt dan én op een basisschool én op een kindercentrum. Meer informatie over de opleiding kun je op de website van Nova College vinden.

L11-leerkrachten
Ben jij een leerkracht met een specialisatie? Bijvoorbeeld op het gebied van gedrag, taal of rekenen? Of beschik je nog niet over een masterdiploma, maar heb je wel de ambitie verder te leren en jezelf te professionaliseren? Ook dan maken we graag kennis met je.
 
Invalleerkrachten
Wil jij ontdekken waar jouw hart ligt? Of houd je van afwisseling en flexibiliteit? Als leraar in onze flexpool werk je waar je het hardst nodig bent. Dat kan op alle scholen en kindcentra van Meer Primair zijn. Zo doe je in korte tijd veel ervaring op. Je maakt kennis met de verschillende onderwijsconcepten, lerarenteams en leerjaren. Geen dag is hetzelfde, je ontwikkelt je in een rap tempo en je houdt grip over waar en wanneer je wilt werken. Bekijk hier de vacature voor onze flexpool of stuur je motivatie en cv direct naar personeel@meerprimair.nl

Stagelopen bij Meer Primair

Stageverzoeken lopen in principe via de opleidingen (Pabo of mbo). Meer Primair werkt nauw samen met Hogeschool InHolland, Hogeschool Leiden, iPabo en Nova College (mbo) voor het plaatsen van studenten in een van onze scholen. De coördinatie met de scholen ligt in handen van interne praktijkbegeleiders:

•    Hogeschool Leiden: Debora van der Stad
•    Hogeschool InHolland: Madelinde Augustinus
•    iPabo: Susanne van Klink
•    Nova College: nog niet bekend

Zit je op de Hogeschool Leiden, lees dan meer over onze samenwerking Samen Opleiden

Mocht jouw school hier niet tussen staan, neem dan contact op met een van onze praktijkbegeleiders voor de mogelijkheden.